Unul dintre cei mai mari producători independenți de bere de pe plan local, societatea Albrau Prod, din Onești, deținută de omul de afaceri Vasile Ciobanu, a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni la hotelul Mirage, din Snagov, informează zf.ro.

Potrivit sursei citate, Albrau Prod a plătit pentru hotelul Mirage 2,1 milioane de euro, achiziția unității de cazare făcându-se în urma unei licitații publice.

“Licitaţia a fost organizată pentru vânzarea fondului de comerţ al societăţii (n.r. – Antreprenor SA, aflată în reorganizare, cea care deținea unitatea de cazare) compus din terenuri, construcţii, investiţii în curs, echipamente tehnologice, aparatură, mijloace de transport, mobilier, precum şi obiecte de inventar”, notează zf.ro.

Proprietarul fabricii de bere Albrau Prod, Vasile Ciobanu, mai deține și alte active importante, cum ar fi Victor Shopping Center (fostul magazine Universal), din Onești.

Mirage Snagov Hotel & Resort oferă acces rapid atât dinpsre aeroporturile Otopeni și Băneasa cât și dinspre Valea Prahovei, fiind situat pe malul lacului Snagov, între București și Ploiești, pe DN 1. Hotelul Mirage dispune de 117 camere și se află la doar 10 minute de Aeroportul Internațional “Henri Coandă”.