Publicația electronică UNU PE TROTUȘ și-a întărit poziția de lider incontestabil al presei de pe Valea Trotușului, în prima lună a anului 2017. Astfel, în intervalul 1 – 31 ianuarie 2017, UNU PE TROTUȘ a avut 46.292 de vizitatori unici, care au contabilizat 118.313 afișări de pagină în cadrul a 80.852 de sesiuni. Rezultă o medie de 1.500 de cititori unici pe zi, de trei ori mai mult decât înregistrează următoarea publicație online având ca public țintă cititorii de pe Valea Trotușului.

Datele de audiență pe care le înregistrează portalul www.unupetrotus.ro începând cu data de 5 octombrie, când a fost lansat oficial, sunt absolut excepționale pentru o publicație electronică locală care, pe deasupra, mai este și foarte tânără:106.558 de vizitatori unici, 245.334 de sesiuni, 368.616 afișări de pagină!

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și, ca de fiecare dată, vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a îmbunătăți perpetuu calitatea editorială a publicației noastre. Totodată, vă invităm pe această cale să contribuiți activ la reflectarea realității din societatea noastră, semnalându-ne orice considerați dumneavoastră că poate face obiectul unei știri de presă.

IMPORTANT! Publicația UNU PE TROTUȘ caută colaboratori – reporteri în localitățile Comănești, Moinești, Dărmănești, Tg. Ocna și Slănic Moldova. CV-urile se depun online la adresa: redactie@unupetrotus.ro.