Concertul trupei HOLOGRAF, din data de 7 martie (ora 19.00, la Casa de Cultură) a stârnit un interes uriaș în rândul doamnelor și domnișoarelor din Onești, toată lumea fiind interesată să afle când vor fi distribuite invitațiile și după ce criterii.

UNU pe Trotuș este în măsură să vă prezinte ultimele noutăți cu privire la concertul trupei HOLOGRAF, de la Onești, cu precizarea că doar 700 de femei din oraș se vor putea bucura de acest spectacol. “Poate că ar fi fost mai bine ca spectacolul să se țină în aer liber, dar ar fi apărut costuri suplimentare, legate de scenă”, a precizat primarul Nicolae Gnatiuc, în ședința CL Onești de astăzi.

Ionuț Tenie, directorul Bibliotecii “Radu Rosetti”, a precizat că “invitațiile la concertul HOLOGRAF vor fi acordate după principiul <primul venit, primul servit>. Se acordă maxim o invitație de persoană și doar reprezentantelor sexului frumos. Distribuirea invitațiilor se va face după-amiaza, între orele 15.00 și 18.00, astfel încât și persoanele care lucrează de zi să aibă aceleași șanse să obțină o invitație.

Distribuirea invitațiilor ar trebui să înceapă spre sfârșitul acestei săptămâni, după cum a mai precizat directorul bibliotecii oneștene.

UNU pe Trotuș va anunța ziua la care va începe efectiv distribuirea invitațiilor, cu precizarea că persoanele interesate vor trebui să aibă asupra lor buletinul sau cartea de identitate.

Altfel, consilierul PSRo Alexandru Cristea a remarcat că prețul pe care îl va plăti Primăria Onești pentru concertul HOLOGRAF este prea mare – “69.000 de lei (n.r. – în jur de 15.000 de euro) este o sumă imensă, eu cred că trebuie să nu facem excese, să fim mai chibzuiți, dacă tot am mărit taxele și impozitele. 40.000 de lei mi se pare o sumă rezonabilă”.

Ionuț Tenie a explicat că acest cost este cel mai mic posibil, în condițiile în care numai onorariul artiștilor, comunicat de casa de producție CAT Music, se ridică la 55.000 de lei (aproape 14.000 de euro), la care se adaugă cheltuielile legate de transport, cazare și masă, plus cele cu sonorizarea.

Sursa foto: albaiuliainfo.ro