“Căutăm figurație simplă și specială, oameni cu vârsta cuprinsă între 06-65 de ani, care locuiesc în Onești sau împrejurimi, pentru un film seria de comedie românesc produs de HBO. Filmările au loc în Onești în perioada 30 septembrie – 17 octombrie. Onorariul este 100 sau 200 de lei (în funcție de selecția regizorului), plata pe loc la sfârșitul zilei de filmare. Pe durata filmării se asigură catering (mâncare, apă, cafea). Înscrierea/castingul începe pe data de 19 septembrie până pe 22 septembrie, la Onești. Persoanele selectate pot avea una sau mai multe zile de filmare”, se arată în anunțul agenției care organizează castingul pentru serialul “Bani negri”, pe care HBO Europe îl va filma la Onești, în perioada următoare.

Pentru a aplica la casting, oneștenii interesați trebuie să acceseze site-ul agentiadecasting.ro, să-și facă un cont, după care să completeze datele personale solicitate, inclusiv să trimită agenției 3 poze.

Povestea filmului ce se va turna la Onești și Piatra Neamț: doi prieteni glumesc despre jaful pe care vor să îl comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuţia este auzită şi interpretată greşit. Cei doi ajung în situaţia de a planifica şi executa jaful perfect. Sunt complet nepregătiţi, atât pentru această lovitură, cât şi pentru consecinţele ei.

Filmările au început în august, în Piatra Neamţ, şi vor continua în Oneşti şi Bucureşti. Producători executivi HBO Europe sunt Johnathan Young şi Antony Root.

„Bani negri(pentru zile albe)” va avea premiera în acelaşi timp în toate teritoriile HBO Europe.