Una dintre cele mai atractive destinații pentru iubitorii de natură din județul Bacău va fi disponibilă în curând, după o lungă perioadă de timp în care a fost ocolită constant din cauza stării drumului, sub orice critică.

Unde poți pleca cu mașina fără a fi nevoit să mergi prea multe ore sau să stai blocat în trafic, dar să te și poți bucura de un traseu frumos, care are la capătul său o oază de liniște? Răspunsul este Coada Lacului – Valea Uzului.

După foarte mulți ani în care a fost aproape inaccesibil, din cauza drumului plin de gropi, unele adânci chiar și de jumătate de metru – DJ 123 va fi din nou accesibil publicului larg, după intervenția Consiliului Județean Bacău.

Primarul orașului Dărmănești, Constantin Toma, a anunțat că lucrările de asfaltare a tronsonului cuprins între Motel Poiana Uzului și Coada Lacului sunt în plină desfășurare.

“Un proiect mult așteptat de cetățenii orașului Dărmănești este în plin proces de implementare. Este vorba de asfaltarea drumului DJ 123, Motel Poiana Uzului- Coada Lacului.
Finanțarea este asigurată prin PNDL si CJ Bacău”, a precizat edilul-șef al orașului Dărmănești, într-o postare pe Facebook.