O bătrână de 71 de ani, din comuna Strugari, nu s-a asigurat când s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și a necesitat îngrijiri medicale după ce a fost lovită de o mașină condusă de un șofer de 26 de ani, din Comănești. Accidentul s-a petrecut pe DN 2G, în localitatea Ardeoani, de lângă Moinești. 

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 07.30, poliţiştii rutieri au cercetat un accident rutier produs pe DN 2G, în localitatea Ardeoani, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Din cercetarea efectuată la faţa locului a reieşit faptul că un tânăr de 26 de ani, din Comăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Moineşti-Bacău, a surprins şi accidentat o bătrână, de 71 de ani, din comuna Strugari care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii şi fără să se asigure.

În urma impactului, pietonul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a fost negativă, iar în cauză poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Nu traversaţi drumurile publice prin alte locuri decât prin cele special amenajate şi semnalizate prin indicatoare sau marcaje rutiere şi numai după ce v-aţi asigurat temeinic, iar la trecerile semaforizate, numai la semnalul luminos de culoare verde! (sursa: IPJ Bacău; foto: arhivă)