Prezentă în România din anul 2005, compania internațională din industria de retail care se află în căutarea unui manager pentru unitatea de la Onești are o strategie diferită față de cea a competitorilor săi direcți, fiind primul lanț de hipermarketuri care a intrat în orașele mici din România, cu 25.000-40.000 de locuitori.

Potrivit anunțului publicat pe portalul de joburi cu cel mai mare trafic la momentul actual, cu peste 3 milioane de CV-uri active, Kaufland România se află în căutarea unui manager de magazin pentru unitatea de la Onești.

Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare finalizate, experiență de conducere de minim 3 ani, spirit antreprenorial, gândire analitică și orientare spre rezultat.

La capitolul beneficii, Kaufland sunt menționate, pe lângă mașină de serviciu, tichete de masă, asigurări voluntare de sănătate, și beneficii ce țin de echilibrul între viața personală și cea profesională.

Un lucrător comercial din hiper­mar­keturile Kaufland, liderul co­mer­ţului local cu afaceri de peste 10 mld. lei anual şi cu 15.000 de salariaţi, are din primăvara acestui an un venit minim de 3.300 de lei brut (1.941 de lei net lunar).