Lanțul de hipermarketuri Lidl, parte a grupului german Schwarz Gruppe, dispune în momentul de față de 125 de posturi libere în toată țara, de la manager până la vânzător. Printre orașele în care Lidl face angajări se numără și Onești (unde Lidl deține două magazine).

La Onești sunt disponibile două posturi de vânzător, unul pentru magazinul de pe strada Cireșoaia nr. 7 bis (lângă fostul birou de Relații Clienți al E.On), iar celălalt la magazinul din strada Libertății nr. 86A.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul undelucram.ro de foști și actuali angajți de la Lidl, unii dintre vânzătorii cu experiență ajung să câștige chiar și salarii de peste 4.000 de lei net pe lună.

Discounteul german Lidl ar putea deveni lider de piață în România în 2020 dacă ritmul de creștere din primele luni ale anului va fi menținut în următoarea perioadă, spune Frank Wagner, executivul care conduce operațiunile locale ale retailerului ce are peste 270 de magazine cu prețuri mici. Astfel, nemții se pregătesc pentru prima poziție în comerțul alimentar la zece ani de la intrarea oficială pe piață în 2011 odată cu preluarea rețelei Plus Discount.

Detalii și CV-uri – AICI

(foto: imagine ilustrativă)