Chiar dacă nu este într-o zonă centrală, sau poate tocmai de aceea, restaurantul “Union” va deveni mai mult ca sigur foarte căutat de oneștenii cărora le place să ia masa în oraș. După o perioadă în care s-a adresat exclusiv grupurilor, îndeosebi în weekend-uri, „Union” revine în circuit cu o gamă bogată de preparate sută la sută naturale, dar și cu acea porție de intimitate necesară, pe care alte localuri nu o pot asigura. Nu lipsește meniul zilei, în 3-4 variante, preparat din produse care se găsesc în comerț.

La “Union” nu stă nimeni să se uite în gura ta când mănânci, așa că poți savura în voie borșul de cocoș pregătit după o rețetă tradițională, exclusiv din carne de pasăre crescută la țară, fără concentrate, antibiotice sau alte porcării care intră în rețetele de hrană din fermele industriale.

Prețul unei porții de borș de cocoș de țară cu tăiței de casă este unul pe măsura valorii preparatului. “Dintr-un cocoș nu-ți ies mai mult de 5-6 porții de ciorbă, haide 7, pentru că nu se folosește decât pieptul și pulpele”, explică bucătarul-șef. Clienții restaurantului sunt încântați!

Cam toate pretențiile în materie de preparate culinare tradiționale pot fi satisfăcute la “Union”, dacă există un pic de răbdare. “Sunt preparate sută la sută naturale care nu pot fi servite pe loc, dar multe altele cum ar fi rasol de gâscă cu hrean, miel la cuptor ori curcan umplut, disponibile cu precomandă”.

Pe loc, clienții “Union” sunt răsfățați cu “Borcanul bunicii”, experimentând gustul deosebit al cărnii la garniță, foarte popular încă din vremea în care curentul electric nu era o opțiune, iar românii se bazau pe alte metode de păstrare a alimentelor pe termen lung. Se mai găsesc la “Union” tot soiul de omlete făcute exclusiv din ouă de țară, borșul de cocoș amintit, renumita ciorbă ardelenească de afumătură dreasă cu smântână și băuturi tradiționale, cum ar fi afinata, vișinata de țară, vestita țuică de prune sau vinul casei, din producția proprie.

Restaurantul “Union” a fost renovat complet, rebranduit și după o perioadă în care s-a axat exclusiv pe petreceri private, propune și meniuri de post extra, cum ar fi supa cremă de hribi sau ciulamaua de hribi cu ciuperci și multe altele.