Oneșteanul David Alexandru Hușneac se numără printre cei patru concurenți din județul Bacău (din aproape 400 de participanți!) care au obținut calificarea în marea finală a “Concursului Național de Kendama – TNK 2017”, organizat de renumitul artist CRBL în parteneriat cu Auchan România.

Hipermarketul Auchan, din Bacău, a găzduit, sâmbătă, 7 octombrie, preselecțiile pentru “Concursul Național de Kendama – TNK 2017”, concurs organizat de CRBL în parteneriat cu Auchan România.

La preselecțiile de la Bacău s-au înscris peste 380 de participanți, dar numai primii patru concurenți au obținut calificarea pentru marea finală de pe 15 decembrie, de la București.

Printre aceștia se nnumără și oneșteanul David Alexandru Hușneac, care l-a impresionat pe CRBL și pe ceilalți membri ai juriului cu trick-urile sale profesioniste.

Jocul fenomen care a cuprins România este aparent simplu de mânuit – presupune aruncarea unei mingi de lemn în anumite cavități ale unui corp lemons – dar în realitate lucrurile nu stau deloc așa.

“Sunt foarte fericit că am reușit să mă calific în marea finală, unde nu-mi va fi, însă, deloc ușor, or să vină cei mai buni jucători de kendama din țară!”, a spus David, după concursul de la Bacău.

Alături de David Hușneac, s-au mai calificat în finala “Concursului Național Kendama – TNK 2017” încă trei băcăuani: Alex Ignătescu, Robert Miron și Mark Anghel.