O nouă țeapă circulă online și se folosește de imaginea companiei DIGI pentru a păcăli oamenii că vor câștiga telefoane mobile precum Apple iPhone 11 Pro, Samsung Galaxy S20 sau laptopuri Apple MacBook Pro în România.

Un oneștean a sesizat rapid că este vorba despre o țeapă care vizează clienții companiei Digi, scopul fiind, cel mai probabil, de a fura date de la utilizatori.

Atenție !!! Mafioții nu dorm!! Nu dați curs solicitărilor. Am vorbit la Digi și se lucrează la site pentru a putea stopa anunțul!!!, atrage atenția oneșteanul Viorel A., care a primit un astfel de mesaj. (vezi foto mic).

Vorbim despre o țeapă care se foloseste de imaginea RCS&RDS pentru a minți oamenii că vor câștiga telefoane Apple iPhone 11 Pro, Samsung Galaxy S20 sau laptopuri Apple MacBook Pro, când în realitate nu fac altceva decât să își ofere în mod gratuit datele care altfel le sunt protejate.

Campania înșelătoare este derulată de hackeri și vizează evident oamenii naivi, care pot cădea ușor în capcană, compania Digi neavând nicio treabă cu aceasta.

Nu e prima oară când se întâmplă ca în numele Digi să fie derulate astfel de tentative de fraudă, compania de telecomunicații atrăgând de fiecare dată atenția clienților săi despre toate aceste campanii frauduloase. (foto mare: arhivă)