După ce a fost declarat câștigător al etapei de la Onești al campaniei “Fii liderul plutonului și FORTUNA te premiază”, Daniel Popovici a pozat în stilul marilor campioni din Turul Franței, flancat de două frumoase domnișoare.

Daniel Popovici, fost inginer pe Platforma Petrochimică Borzești, a îmbrăcat tricoul galben (similar cu cel pe care îl poartă liderul clasamentului general din Turul Franței) oferit de FORTUNA, a primit bucuros și sticla de șampanie promisă câștigătorului de etapă și apoi “s-a tras în poză” exact cum o fac cei mai buni cicliști profesioniști din lume, în Turul Franței: flancat de două domnișoare drăguțe, care i-au ținut tot timpul isonul.

Liderul Plutonului de la Onești, Daniel Popovici, s-a înscris automat și în cursa pentru MARELE PREMIU oferit de FORTUNA în cadrul campaniei “Fii liderul plutonului și FORTUNA te premiază”, un voucher în valoare de 2.500 de euro!

De la agenția de pariuri FORTUNA din Onești au mai plecat fericiți și alți oneșteni care au jucat cel puțin un bilet, câștigător sau necâștigător, organizatorul campaniei oferind alte cinci șepci originale “Tour de France 2017”  și 10 bidoane de apă pentru biciclete.

Toți aceștia plus alte 10 bilete extrase la Onești vor concura pentru premiul cel mare, voucherul în valoare de 2.500 de euro.

Astăzi, campania FORTUNA a ajuns la Adjud.