2.500 de euro este valoarea MARELUI PREMIU al campaniei “Fii liderul campaniei și caravana Fortuna te premiază”, care se desfășoară pe perioada Turului Franței la ciclism, dar pariorii oneșteni care vor fi prezenți marți, 18 iulie, la agenția FORTUNA de pe strada Republicii  nr. 4 (la intersecția de la Gheuri) pot câștiga, pe loc, și alte premii atractive.

Campania “Fii liderul campaniei și caravana Fortuna te premiază se desfășoară în aceeași perioadă în care are loc cea de-a 104-a ediție a Turului Franței la ciclism (1-23 iulie), iar marți, 18 iulie, poposește la Onești, după ce a mai trecut prin București, Satu Mare, Arad, Timișoara, Jimbolia, Craiova și Rm. Vâlcea.

Premiile puse la bătaie de organizatorul campaniei – casa de pariuri FORTUNA – sunt în strânsă legătură cu Turul Franței, fiind oferite tricouri de diferite culori (cum poartă cei mai buni cicliști din competiția cu o tradiție de peste 100 de ani), șepci, bidoane de apă pentru biciclete și sticle de șampanie.

La Onești se vor da pe loc un premiu I constând într-un tricou galben (special de ciclism, prețul de catalog fiind de circa 70 de euro) și o sticlă de șampanie, ceea ce primește și liderul clasamentului general în Turul Franței. Există și cinci premii II – câte o șapcă pentru fiecare câștigător, 10 premii III – câte un bidon de apă, iar alte 10 bilete extrase vor fi înregistrate pentru tragerea finală, în cadrul căreia se acordă MARELE PREMIU – un voucher în valoare de 2.500 de euro, valabil pentru un magazin specializat în ciclism.

Regulamentul de participare poate fi consultat AICI.

POT PARTICIPA LA CAMPANIE:

  • Biletele de pariuri sportive câștigătoare, necâștigătoare sau în așteptare care conțin minimum un eveniment din cadrul sportului ciclism, competiția Turul Franței 2017 (Tour de France), jucate în Agenția în care se va afla CARAVANA FORTUNA, fără a fi obligatoriu ca biletele să fie jucate în ziua extragerii;

Consultați AICI regulamentul de participare pentru a afla toate tipurile de bilete care se califică pentru CAMPANIA FORTUNA.