Un nou trend în materie de evenimente a luat amploare de câțiva ani. Unul vesel și colorat în care se combină armonios baloane de diferite dimensiuni.

Un tavan plin cu baloane care pare că plutesc, o arcadă la intrarea în salon, un photocorner, un prezidiu, un aranjament pentru mesele invitaților, un candy bar și multe alte decoruri construite din baloane. Este ceea ce face o tânără de 26 de ani din Onești, întoarsă nu de mult pe meleagurile natale.

După aproximativ 10 ani de stat la Londra, Andreea a considerat că e timpul să revină acasă și să-și deschidă propria afacere. De la bun început, încă de când locuia în capitala Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, s-a decis să meargă în direcția unei afaceri cu baloane. Alegere naturală, cât timp Andreea avea deja o experiență de mai bine de trei ani în acest domeniu și pe deasupra a mai făcut și un curs de specialitate prin care a deprins tehnica prin care se construiesc acele structuri de baloane atât de spectaculoase pe care le întâlnim la fel și fel de evenimente, nunți, botezuri, aniversări, petreceri corporate,  etc.

„Noi toți împărtășim dragostea pentru baloane, acestea sunt colorate, frumoase și ele ne reamintesc de momentele fericite, iar adulților de copilărie. Baloanele captează întotdeauna privirile și pot transforma cu ușurință un loc banal într-unul de neuitat. Baloanele sunt chiar mai memorabile atunci când aranjamentele sunt realizate de un profesionist. În cazul meu, este vorba despre un business făcut dintr-o joacă transformată în pasiune, iar asta cred că spune totul”, a spus Andreea.

Andreea primește deja numeroase solicitări după ce, grație priceperii sale, a reușit să transforme mai multe petreceri din Onești și din împrejurimi într-o adevărată sărbătoare cu baloane.

Prețurile creațiilor sale din baloane diferă în funcție de complexitatea decorului, de mărimea baloanelor, de materialul din care sunt confecționate (latex sau folie) și cu ce sunt umflate (aer sau heliu).

DETALII LA LINK-UL URMĂTOR: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087960122276