O femeie de 72 de ani a reclamat la 112 că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa din comuna Helegiu și i-ar fi furat o sumă de bani și alte bunuri. Spre surpriza septuagenarei, în urma cercetărilor polițiștilor s-a stabilit că o consăteană a acesteia, în vârstă de 51 de ani, ar fi autoarea spargerii.

„La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliție Rurală Oneşti au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, de 72 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa sa din comuna Helegiu, de unde ar fi sustras suma de 1.000 de lei și alte bunuri.

În baza activităților investigative, polițiștii au identificat o localnică de 51 de ani, la locuinţa căreia se aflau bunurile păgubitei, pe care ulterior, le-a restituit.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisar Cătălina Păduraru. (foto: imagine ilustrativă)