Un bărbat dintr-o comună băcăuană ce ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu, a fost prins de polițiști la volanul unei mașini. În urma controlului, polițiștii au descoperit că bărbatul nu ar nici permis de conducere.

Cinci persoane din județul Bacău, care nu au respectat măsura izolării la domiciliu pentru prevenirea răspândirii coronavirului, au fost amendate de autorități.

“În ultimele două zile, au fost identificate 5 persoane care nu au respectat măsura autoizolării în Valea Seacă, Buhuși, Mărgineni și Horgești, care au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 16000 lei și au fost conduse spre centrul de carantină.

De asemenea, una din aceste persoane a fost depistată în trafic în timp ce conducea un autovehicul în municipiul Bacău fără a poseda permis de conducere, față de care s-au întreprins prevederile legale specifice”, se arată într-o informare a Prefecturii Bacău.

Persoanele identificate în județ că nu au respectat măsura autoizolării, au fost amendate și conduse de către echipele mixte de control direct în spațiile de carantină. (foto: imagine ilustrativă)