Transilvania Broker, unul dintre primii trei brokeri de asigurare din țară, și-a adaptat rapid serviciile la vremurile de criză pe care le trăim, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților. Cum circulația persoanelor a fost restricționată drastic prin ordonanță militară, pentru a combate răspândirea noului coronavirus, acum există posibilitatea să închei o asigurare (RCA, CASCO, pentru locuințe ori de sănătate) fără să fii nevoit să mai ieși din casă.

Mecanismul este extrem de simplu. Există un număr de telefon unic, un call-center (0722.889.889) la care sunt preluate toate solicitările. Cel mai apropiat asistent în brokeraj de locuința solicitantului din cei peste 200 de asistenți în brokeraj disponibili la nivelul județului îți va aduce acasă polița pentru care ai optat, în cel mai scurt timp cu putință. Plata se poate face online (de preferat!) sau “cash”, la livrare.

IMPORTANT! Transilvania Broker asigură inclusiv riscurile asociate epidemiei de coronavirus pentru clienții care vor încheia Asigurare medicală integrală, Asigurare de viață și Asigurare de călătorie în străinătate.

Alte servicii oferite de Transilvania Broker: asistență daune, mașină de înlocuire gratis, tractare gratis, închirieri auto.