Smart Wood România, com­panie cu acţionariat fran­cez ce produce beţe de lemn pentru cafea şi înghe­ţată pentru coloșii Nestle și Unilever, face angajări la fabrica din Onești după o investiție de circa 10 milioane de euro, care a permis capacitatea de producție.

Smart Wood, care mai deține o fabrică în România, la Timișoara, are nevoie de ingineri de proces, operatori mașini ștanțare și frezare lemn, operatori selecție și tehnicieni mecanici. Pentru cei interesați, Smart Wood oferă beneficii dintre cele mai atrăgătoare, între care menționăm prime de concediu, de Paște și de Crăciun, bonuri de masă, transport gratuit, orele suplimentare plătite cu 200%, dar și petreceri pentru angajații companiei și pentru copiii acestora.

Fabrica Smart Wood din Onești este amplasată la ieșirea din oraș spre Adjud și a fost deschisă oficial pe 24 septembrie 2019.

Fabrica Smart Wood din Onești dispune de ultima tehnologie în domeniu aducând o rată înaltă de valoare adăugată materiei prime.

Grupul francez Smart Wood este lider mondial în producția de bețișoare din lemn destinate industriei alimentare (înghețată și băuturi fierbinți). În cadrul grupului activează 7 fabrici de producție, 2 companii de distribuție și 1 grup de cercetare și dezvoltare. (foto mare: google.com/maps)