La data de 02 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din Bacău au fost sesizaţi cu privire la faptul că ar fi avut loc un accident de circulaţie pe raza comunei Lipova, iar conducătorul vehiculului implicat a părăsit locul accidentului.

Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, la data de 02 noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, un tânăr de 16 ani, din comuna Lipova, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo pe raza localităţii, ar fi surprins şi accidentat o femeie de 47 de ani, care se deplasa pe drumul public în calitate de pieton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul atelajului hipo a fost identificat de către poliţişti şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Recomandările polițiștilor de la rutieră pentru conducătorii auto:

Respectați ceilalţi participanţi la trafic! De asemenea, în cazul în care sunteți implicați într-un accident rutier sunaţi prin apelul unic de urgenţă 112 pentru a anunţa accidentul. (sursa: IPJ Bacău; foto: arhivă)