Accidentul rutier (citește AICI știrea inițială) s-a produs pe DN 12A, pe raza localității Dărmănești, între două autoturisme, înmatriculate în județul Bacău. În urma coliziunii au rezultat 6 victime, nu șapte, cu fusese comunicat inițial, dintre care 4 victime au fost preluate de echipajele SMURD Moinești și Comănești și de echipajele SAJ Moinești și Comănești, informează ISU Bacău.

Potrivit pompierilor salvatori, SAJ Comănești a preluat un bărbat în vârstă de 20 de ani, unul dintre conducătorii auto, care se afla în afara autoturismului la sosirea echipajelor.

SMURD Comănești a preluat un tânăr în vârstă de 18 ani. Acesta a fost scos de participanții la trafic. Tânărul acuza dureri la nivelul coloanei vertebrale.

Din cel de al doilea autoturism, echipajele de intervenție au extras conducătorul auto, un tânăr de 18 ani, care a fost preluat de echipajul SAJ Comănești.

Un alt tânăr de 18 ani a fost descarcerat de echipajele de intervenție. Acesta acuza dureri la nivelul membrelor și coloanei, excoriații la nivelul feței, fiind preluat de SMURD Moinești.

Alți doi bărbați, cu vârstele de 24 și respectiv 18 ani au refuzat ajutorul medical și transportul la spital.