UPDATE – 11.03: “Accidentul rutier s-a produs pe DN 12A, pe raza localității Dărmănești, între două autoturisme, înmatriculate în județul Bacău.

În urma coliziunii au rezultat 6 victime, dintre care 4 victime au fost preluate de echipajele SMURD Moinești și Comănești și de echipajele SAJ Moinești și Comănești.

SAJ Comănești a preluat un bărbat în vârstă de 20 de ani, unul dintre conducătorii auto, care se afla în afara autoturismului la sosirea echipajelor.

SMURD Comănești a preluat un tânăr în vârstă de 18 ani. Acesta a fost scos de participanții la trafic. Tânărul acuza dureri la nivelul coloanei vertebrale.

Din cel de al doilea autoturism, echipajele de intervenție au extras conducătorul auto, un tânăr de 18 ani, care a fost preluat de echipajul SAJ Comănești.

Un alt tânăr de 18 ani a fost descarcerat de echipajele de intervenție. Acesta acuza dureri la nivelul membrelor și coloanei, excoriații la nivelul feței, fiind preluat de SMURD Moinești.

Alți doi bărbați, cu vârstele de 24 și respectiv 18 ani au refuzat ajutorul medical și transportul la spital”, au precizat pompierii băcăuani.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mobilizare masivă de forțe la un accident rutier produs azi-noapte, pe DN 12A, în localitatea Dărmănești, în urma căruia au rezultat șapte victime.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Descarcerare Grea – Detașamentul de Pompieri Bacău, două echipaje SMURD, o autospecială cu apă și spumă, o autospecială cu funcțiuni multiple FRAP de la Garda de Intervenție Comănești și două echipaje medicale din cadrul Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Bacău.

În urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat șapte victime, două victime fiind preluate de cele două echipaje SMURD, iar alte două victime de către echipajele SAJ. Cele patru victime au fost transportate la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul spitalului din Moinești. Celelalte trei victime au refuzat transportul la CPU”, ne-a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău. (foto: arhivă)

Vom reveni cu amănunte.