Halterofila Mihaela Cambei, de la CSM Onești, a încheiat cu succes și ultima mare competiție de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris, din vară. Sportiva antrenată la club de Gheorghe și Cristina Maftei, iar la lot de antrenorii Adrian Ionescu și Valeriu Calancea, a obținut două medalii de argint și una de bronz, la Cupa Mondială de la Phutek (Thailanda).

Rezultatul de astăzi al Mihaelei Cambei este cu atât mai meritoriu, cu cât sportiva legitimată la CSM Onești a concurat la o categorie de greutate superioară, 55 kg, față de cea la care s-a consacrat – 48 kg, și în cadrul căreia va evolua și la JO de la Paris, pentru care aproape că a obținut biletele.

„Două medalii de argint şi una de bronz pentru Mihaela Valentina CAMBEI la Cupa Mondială de la Phuket – ultima competiţie de Calificare Olimpică pentru JO Paris 2024, în competiţia categoriei 55 Kg.

Sportiva noastră şi-a încheiat evoluţia cu 201 Kg, la total, 91 Kg la stilul smuls şi 110 Kg la stilul aruncat.

Felicitări şi mult succes în continuare, Mihaela”, a transmis Federaţia Română de Haltere.

Numele halterofililor calificați la JO de la Paris, din vară, vor fi anunțate oficial în luna mai, iar Mihaela Cambei și Loredana Toma au mari șanse să se regăsească printre acestea.