Se excavează din nou pe platoul din fața Casei de Cultură de Onești. După săpăturile efectuate de operatorul de apă și canalizare RAJA în vederea înlocuirii rețelei de apă și amenajării de noi cămine, de această dată intervenția aparține firmei contractate de Primăria Onești în vederea realizării lucrărilor de modernizare a întregii zone.

Este vorba, mai precis, de modernizarea Piațetei Casei de Cultură și a străzilor adiacente, un proiect mai vechi ce va fi realizat din fonduri europene, fonduri locale și fonduri de la Consiliul Județean Bacău.

Laurențiu Neghină, primar Onești: „Mărțișor pentru oneșteni! Astăzi, 1 martie, au început lucrările pentru modernizarea Piațetei Casei de Cultură. Inițial un gând frumos, proiectul de suflet l-am pornit în 2014 prin realizarea DALI-ului.

Aceste lucrări se bazează pe fonduri europene, fonduri locale și fonduri alocate din bugetul Consiliului Județean fără de care ar fi fost greu realizabil acest proiect. Doamne ajută!”. 

Lucrările de modernizare care au început astăzi la Piațeta Casei de Cultură ar trebui să se încheie până la finalul acestui an. (foto: captură video Facebook/Laurențiu Neghină)