Bărbatul de 58 de ani, din Moinești, care a fost accidentat grav ieri după-amiază pe strada Tudor Vladimirescu din localitate, în apropierea centrului comercial Select, a pierdut lupta cu viața, din cauza leziunilor suferite în urma impactului (ȘTIREA INIȚIALĂ AICI).

“La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii Biroului Rutier Moinești au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier în urma căruia o persoană a decedat.

Din primele verificări s-a constatat că o femeie de 68 de ani, din Moinești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din localitate, pe direcția Moinești – Comănești, a surprins și accidentat un bărbat de 58 de ani, din Moinești, care se angajase în traversarea străzii printr-un loc nesemnalizat și nemarcat corespunzător.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a bărbatului, care a decedat.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisar Gabriela Ciobanu.