SC CRAB SA (Compania Regională de Apă Bacău) va sista furnizarea apei către municipiul Onești, de sâmbătă – 11 martie 2023, începând cu ora 09.00, pentru remedierea unei noi avarii depistate pe conducta de aducțiune apă potabilă.

Prin urmare, pe parcursul derulării lucrărilor, RAJA SA este nevoită să furnizeze apă în municipiul Onești după un program determinat, astfel încât să se poată asigura un minim necesar tuturor consumatorilor, dar și refacerea, de către aceștia, a proviziilor de apă.

În consecință, este necesară realizarea unui nivel optim în rezervoarele de apă aferente Complexului de înmagazinare și pompare Cuciur; de aceea RAJA va întrerupe distribuția apei începând de vineri – 10 martie 2023, ora. 22.00.

În această perioadă, alimentarea cu apă se va face după următorul program:

Sâmbătă – 11 martie 2023, în intervalul orar 18.00 – 20.00;

Duminică – 12 martie 2023, în intervalele orare 06.00 – 08.00; 18.00-20.00

Imediat ce se va finaliza remedierea avariei și se va relua pomparea apei pe conducta de aducțiune de către SC CRAB SA echipele noastre vor efectua toate manevrele de vane utile în vederea refacerii stocurilor de apă din rezervoare și reluării furnizării apei potabile în regim permanent și la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești.

RAJA SA recomandă utilizatorilor consumul cu moderație al apei în acest interval de timp și asigurarea unor rezerve care să asigure necesitățile pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vom reveni cu informații despre stadiul și evoluția lucrărilor, în situația în care vor surveni modificări. (sursa: Biroul de comunicare RAJA)