UPDATE – 10.17: Este OFICIAL! Când se reia furnizarea apei la ONEȘTI. RAJA a emis ACUM un comunicat de presă, după ce CRAB a remediat AVARIA de pe conducta de aducțiune – DETALII AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

Zeci de mii de oameni din orașele Onești și Târgu Ocna și din comunele Cașin, Târgu Trotuș și Pârgărești au fost lăsați fără un strop de apă la robinete în miezul verii, în plină caniculă, din cauza unei avarii produse ieri pe conducta de aducțiune aparținând Companiei Regionale de Apă Bacău (CRAB). De fapt, din cauza unei noi avarii, pentru că este a doua defecțiune survenită în decurs de numai două zile, pe conducta CRAB.

Din sursele UNU pe Trotuș, avaria de pe conducta de aducțiune aparținând CRAB, produsă în zona localității Tuta (com. Târgu Trotuș), a fost remediată vineri dimineață, în jurul orei 05.00, iar astăzi, începând cu orele 18.00, oneștenii (marea majoritate) vor avea apă la robinete până spre orele 22.00, urmând ca pe timpul nopții să urmeze o nouă sistare, pentru a putea fi refăcute stocurile de apă de la Cuciur.

De fapt, reluarea furnizării apei potabile în Onești se va face în jurul orei 16.30, astfel încât aceasta să fie ajungă la robinete în cât mai multe zone ale orașului începând cu orele 18.00, au mai precizat sursele UNU pe Trotuș. (foto: imagine ilustrativă)

Știre în curs de actualizare.