Antrenorul oneștean Daniel Munteanu, artizanul promovării clubului Aerostar Bacău în Liga 2 la fotbal în stagiunea trecută, a fost cooptat din nou în conducerea tehnică de către “aviatori”.

Lui Daniel Munteanu i s-a oferit postul de director tehnic al echipei băcăuane, care are o linie de clasament dezastruoasă după primele patru etape ale sezonului: nici un punct și nici un gol marcat, notează desteptarea.ro.

Aerostar Bacău, Comuna Recea și Pandurii Târgu Jiu sunt singurele echipe din Liga 2 fără nici un punct în acest sezon, dar numai echipa antrenată de Cristian Lupuț nu a reușit să înscrie măcar un gol până acum.

Munteanu va debuta pe banca băcăuanilor sâmbătă, la meciul din etapa a cincea, de pe teren propriu, cu Csikszereda Miercurea-Ciuc.

„Nu sunt un magician ca să pot obține rezultate peste noapte, dar am convingerea că anumite lucruri se vor schimba în bine. Mă refer la o altă față a echipei și la plăcerea de a juca fotbal. Suntem într-o situație grea, dar pe care o putem repara.

Îmi asum totul, inclusiv rezultatul de sâmbătă, cu Csikszereda și vă garantez că vom face tot posibiliul pentru ca Aerostar să urce în clasament”, a declarat noul director tehnic al CS Aerostar, Daniel Munteanu, pentru sursa citată. (foto: imagine ilustrativă)