Profitând de faptul că deține un teren chiar la baza pârtiei Nemira, un afacerist local a adus în Slănic Moldova, pentru prima dată, conceptul “après-schi”, întâlnit în toate stațiunile montane din străinătate.

Administratorul Vilei Teleconstrucția și a Hotelului Dobru a înțeles primul că turiștii au nevoie de mai mult decât domeniul schiabil din stațiune. Că turiștii își doresc să petreacă și după ce-și dau clăparii jos din picioare.

Bogdan Șova a amenajat primul “après-schi”din Slănic Moldova, la o săptămână după ce autoritățile locale au deschis oficial pârtia de schi.

Vineri, 26 ianuarie, a fost ziua de încălzire – cu Elena Gheorghe (foto) pe post de cap de afiș – dar începând de astăzi (n.r. – sâmbătă, 27 ianuarie) cu siguranță că nu va fi vreo locație mai zgomotoasă în tot județul!

Practic, turiștii care vor să experimenteze un pic mai mult decât ceea ce se oferă pe pârtie au la dispoziție un spațiu plin de viață – WINTER WILD – cum a fost denumit “après-schi-ul” din Slănic Moldova, unde după socializare și discuții plăcute urmează petrecerea nocturnă.

Astăzi va urca pe scenă Andree Bălan și trupa sa de dansatori, dar asta spre seară, fiindcă până atunci DJ Ciupy&MC Paolo vor întreține atmosfera cu muzică de club și mixuri de cea mai bună calitate, în timp ce fetele frumoase de la Jagermeister te așteaptă cu shot-uri cu licoare germană servite în eprubete de mici dimensiuni.

Highlight-urile culinare întregesc atmosfera, astfel că după o zi de schi, cele câteva ore petrecute în “WINTER WILD” se transformă într-o experiență relaxantă, în ciuda temperaturilor scăzute.

“E fantastic că s-a gândit cineva să deschidă un <après-schi-party> la Slănic Moldova, chiar dacă acesta este la baza pârtiei! Domeniile schiabile din stațiunile din Austria și Germania sunt împânzite de astfel de locații. Lumea este atrasă de peisaj, nu se dă plecată ușor cu atât mai mult atunci când e atmosferă <cool>! Tineretul trebuie să se simtă în elementul său, sigur!”, a apreciat un turist venit de la Galați.

Party-ul de lângă pârtia de schi Nemira s-a încheiat aseară cu un spectacol de lasere de vis, care se va repeta și la finalul acestei zile.