Premierul Florin Cîțu s-a aflat vineri într-o scurtă vizită electorală în județul Bacău, la întâlnire fiind prezenți și trei liberali oneșteni, președintele organizației PNL Onești – Elena Pașcu Apăvăloaie, care este totodată și consilier local, Ciprian Zarzu (consilier local) și Cezar Olteanu (consilier județean).

“Împreună cu consilierul local Ciprian Zarzu și cu liderul de grup al consilierilor județeni Cezar Olteanu, am participat aseară la întâlnirea cu premierul Florin Cîțu, organizată la Bacău.

Mesajul clar al premierului: “ Moldova are nevoie de investiții”.

Fiecare dintre noi a simțit ani de-a rândul lipsa de preocupare a guvernanților pentru regiunea noastră și ne bucură interesul deschis al premierului! Așteptăm să vedem implicare!”, a precizat Elena Pașcu Apăvăloaie.

“Am primit ieri vizita în județul Bacău a premierului Florin Cîțu. Ceea ce îi lipsește Moldovei cel mai mult sunt investițiile și acesta a fost și principalul subiect în discuțiile cu primarii. Autoritățile locale sunt permanent în căutarea celor mai bune oportunități de finanțare, pentru a reuși să implementeze proiectele de care fiecare comunitate are nevoie. Prim-ministrul ne-a asigurat de tot sprijinul Guvernului pentru ca județul Bacău să se dezvolte, să avem noi locuri de muncă, autostrăzi moderne și pentru ca oamenii de aici să trăiască mai bine”, a declarat Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Florin Cîțu candidează la conducerea PNL avându-l ca adversar pe Ludovic Orban, președintele partidului, cei doi fiind în campanie electorală. (foto: facebook.com/Mircea Fechet)