Tragedie de nedescris, marți după-amiază, în orașul Dărmănești: un băiețel de doar patru anişori a murit înecat după ce a căzut în râul Uz. Forțele de intervenție de la Onești, Bacău, Moinești și Comănești nu au mai putut face nimic pentru salvarea micuțului, care a fost găsit la 2,5 kilometri depărtare de locul în care a fost luat de apă.

„Copilul, un băiat în vârstă de patru ani, a fost găsit la aproximativ 2,5 km în aval de zona în care a căzut. Acesta se afla în stop cardio-respirator, fiind resuscitat de echipajul medical prezent la fața locului, conform protocolului.

Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul de către echipajul SAJ”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereș.

La fața locului au acționat 17 pompieri militari, care s-au deplasat trei autospeciale cu echipament specific, o autospecială pentru scafandri, trei bărci, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD de la detașamentele de Pompieri Bacău, Onești, Moinești și Garda de Intervenție Comănești. (foto: imagine ilustrativă)