La data de 30 octombrie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Ştefan cel Mare au reţinut doi tineri, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

La data de 30 octombrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, despre faptul că, în noaptea de 29/30 octombrie a.c., l-ar fi lovit cu un obiect contondent, ar fi distrus geamurile locuinţei şi ar fi pătruns în interiorul acesteia fără acordul său.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 29/30 octombrie a.c., doi tineri, unul de 18 şi celălalt de 19 ani, ambii din comuna Valea Seacă, ar fi agresat reclamantul, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi distrus geamurile de la locuinţă şi ar fi pătruns fără drept în interiorul acesteia.

La aceeaşi dată, ca urmare a cercetărilor efectuate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei doi bănuiţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

Poliţiştii au depistat şi reţinut cei doi tineri pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti, cu propuneri legale.

Sursa: IPJ Bacău