La data de 02 februarie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din Comăneşti au fost sesizați de către două bătrâne, de 80 şi 66 de ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute le-ar fi sustras două poşete.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz şi , la scurt timp, au depistat şi identificat, trei tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Din cercetări s-a stabilit că tinerii ar fi sustras poşetele din bagajele celor două bătrâne, profitând de neatenţia acestora. Bunurile sustrase au fost recuperate.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

ATENŢIE LA GENŢI ŞI BUZUNARE!

  • Ţineţi poşeta sau geanta, în mijloacele de transport în comun, cât mai aproape de corpul dumneavoastră
  • Nu lăsaţi bani, acte, telefoane mobile etc. în buzunarele pantalonilor. Ţineţi aceste obiecte în buzunarul interior al jachetelor sau în genţi
  • Nu ţineţi rucsacul pe umeri atunci când vă aflaţi în autobuz. Pe lângă faptul că incomodaţi ceilalţi călători, sunteţi o ţintă sigură pentru hoţi, care profită de aglomeraţie pentru a sustrage obiecte din acesta
  • Când sunteţi la cumpărături nu lăsaţi poşetele sau genţile nesupravegheate în căruciorul de cumpărături
  • NU fiţi indiferenţi dacă observaţi pe cineva că a sustras obiecte din buzunarul sau geanta unui cetăţean. (sursa: IPJ Bacău; foto: arhivă)