Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bacău au depistat pe raza localităţii Târgu Ocna, o tânără de 26 de ani, în timp ce oferea spre comercializare articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile în valoare de 4.550 de lei au fost confiscate.

La data de 13 februarie a.c., poliţiştii băcăuani, specializaţi în investigarea criminalităţii economice au depistat în localitatea Târgu Ocna, o tânără de 26 de ani, din Comăneşti, în timp ce deţinea şi oferea spre vânzare obiecte de îmbrăcăminte susceptibile de a fi contrafăcute, purtând însemne şi mărci ale unor produse cunoscute pe piaţă.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării 35 de articole de îmbrăcăminte, în valoare de 4.550 de lei, toate purtând inscripții și însemne similare unor mărci înregistrate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, sub supravegherea parchetelor competente.

Sursa: IPJ Bacău