În ultimele 24 ore, pompierii militari au fost solicitați să intervină la27 de intervenții în situații de urgență la nivel judeţean. Majoritatea dintre acestea au constat în acordarea asistenței medicale de urgență (15 misiuni). În afara acestor situații, echipajele de salvatorii au acționat pentru stingerea a două incendii, precum și în alte nouă intervenții, în sprijinul comunităților, cum ar fi: asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, asistenţă persoane, recunoaşteri etc.

Una dintre intervențiile relevante gestionate în cursul zilei de ieri a avut loc în comuna Glăvăneşti, sat Glăvăneşti, unde o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipajelor de salvatori, în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme (conducători auto – o femeie, în vârstă de 32 de ani şi un bărbat, de 28 de ani).

În urma evenimentului rutier nu au rezultat persoane încarcerate. Femeia a fost asistată medical de către militari şi transportată la spital. Pompierii au deconectat bornele de la acumulatorii celor două autoturisme şi au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor. (sursa: ISU Bacău; foto: arhivă)