O tânără de 21 de ani a fost surprinsă în timp ce se bronza, complet dezbrăcată, pe peluza Direcției de Finanțe Giurgiu. Jandarmii care au găsit-o în această ipostază au amendat-o cu 200 de lei, fata fiind apoi condusă la spital, deoarece “părea dezorientată”.

Tânăra care a ales să facă plajă nud în fața Direcției de Finanțe din Giurgiu este originară din Timișoara și nu le-a putut spune organelor legii decât că vrea să se bronzeze, chiar dacă “ținuta” sa încălca codul bunelor maniere.

„Fiecare zi este o provocare. Ne-am convins încă o dată de acest lucru ieri când am avut de gestionat o situație inedită: o tânără s-a decis să facă plajă pe spațiul verde din fața Direcției de Finanțe. Dezbrăcată complet, fata de 21 de ani, din Timișoara, nu s-a intimidat la vederea jandarmilor, cărora le-a spus că vrea să se bronzeze… Pentru că părea a fi dezorientată, tânăra a fost condusă la spital. Înainte însă a fost și sancționată contravențional cu amendă în valoare de 200 lei”, se arată într-un mesaj al Jandarmeriei.