Poliţiştii au identificat şi reţinut un bărbat de 30 de ani, care, în seara zilei de 09 ianuarie 2019, ar fi distrus bunuri în incinta unui bar din comuna Plopana şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

La data de 09 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au fost sesizaţi de un bărbat de 45 de ani, din comuna Plopana, cu privire la faptul că, în seara aceleaşi zile, un localnic de 30 de ani ar fi distrus bunuri în incinta unui bar din comuna Plopana şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că, bănuitul s-ar fi deplasat la barul din localitate, unde, pe fondul consumului de alcool, ar fi distrus obiecte de mobilier, aparate electronice şi un televizor.

Poliţiştii îl cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propuneri legale.

Sursa: IPJ Bacău