În perioada 27-28 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au acționat pe raza Staţiunii Slănic Moldova, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite din domeniul turismului.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 6 parfumuri susceptibile a fi contrafăcute din cauza calităţii vizibil scăzute în comparaţie cu un produs similar cu originalul, precum şi al costului scăzut comparativ cu un produs original, de la un tânăr de 20 de ani, din Oneşti, care le-ar fi oferit spre vânzare cu suma de 150 de lei fiecare.

Tânărul este cercetat penal de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similară.

Polițiștii de la investigarea criminalității economice vor desfășura și în perioada următoare acțiuni specifice pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii activităților ilicite și încălcării legislației, în toate domeniile, în scopul asigurării unui climat optim de ordine, liniște, siguranță și legalitate a mediului de afaceri. (sursa: IPJ Bacău; foto: arhivă)