A.R.G., de 20 de ani, din Onești, dar care locuiește fără forme legale la Pitești, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare  și efectuarea a 60 de zile de muncă în folosul comunității în cadrul primăriilor din Onești sau Bacău, fiind găsit vinovat că a șantajat o minoră de 14 ani, pentru a obține favoruri sexuale, informează ziarulargesul.ro.

Oneșteanul și minora s-au cunoscut în 2017, pe rețelele de socializare, iar în timpul întâlnirilor pe care le-au avut au întreținut relații sexuale consimțite.

După mai multe întâlniri, fata a ales să pună capăt relației cu tânărul din Onești și implicit să mai întrețină cu acesta relații sexuale, moment în care băiatul a trecut la șantaj.

“Ulterior, întrucât fata a refuzat se mai vadă cu cel în cauză, acesta a început s-o şantajeze şi s-o ameninţe că, dacă nu se va răzgândi şi nu îi va trimite imagini cu ea în ipostaze indecente, îi va trimite el tatălui ei o fotografie în care minora era îmbrăcată sumar. De teamă, puştoaica i-a expediat prin intermediul unei reţele de socializare un clip video în care recurgea la anumite gesturi şi mai multe poze cu conţinut sexual explicit. Mai mult, revenită dintr-un cantonament din străinătate, puştoaica a cedat presiunilor şi a mai întreţinut încă de cinci-şase ori raporturi intime cu şantajistul. În cele din urmă povestea a ajuns la cunoştinţa oamenilor legii, care au întocmit dosar penal şi, aşa cum v-am informat, şantajistul a fost condamnat”, mai scrie sursa citată. (foto: ziarulargesul.ro)