Poliţiştii au identificat şi reţinut patru tineri care, în dimineaţa zilei de 23 decembrie 2018 ar fi agresat o persoană, pe drumul comunal din Luizi Călugăra.

La data de 23 decembrie 2018, poliţiştii din Luizi Călugăra au fost sesizaţi de un localnic de 24 de ani, cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleaşi zile, patru persoane necunoscute l-ar fi agresat pe drumul comunal.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că, patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani, s-ar fi întâlnit cu victima pe drumul sătesc şi ar fi agresat-o, aceasta fiind ulterior găsită de fratele său, căzută pe drumul public.

Poliţiştii îi cercetează pe cei patru bănuiţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Tinerii au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi ulterior, prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Sursa: IPJ Bacău