Sărbătorile pascale au început cum nu se poate mai rău pentru două familii de credincioși din Onești. Mașinile acestora, un Opel Astra H și un Chevrolet, s-au tamponat în sensul giratoriu din dreptul magazinului Leonardo de la Gheuri, cu puține momente înaintea miezului nopții de sâmbătă, 15 aprilie, spre duminică, 16 aprilie.

Din fericire, ocupanții celor două mașini implicate în accident nu s-au ales decât cu o sperietură groaznică. La câteva minute de la producerea nefericitului eveniment, la fața locului a sosit un echipaj de poliție din cadrul Poliției Rutiere Onești, care a declanșat o anchetă.

Urmele impactului erau foarte vizibile la Chevrolet: un far spart, capota îndoită și bara față spartă parțial. Mult mai puțin a avut de suferit autoturismul marca Opel, care a fost lovit în spate, stricăciunile provocate de izbitură fiind, la prima vedere, minore.

Dacă de obicei la astfel de evenimente se strângea un număr mare de curioși, de această dată oamenii și-au văzut de treabă continuându-și drumul către Catedrala Ortodoxă „Pogorârea Sfântului Duh”, pentru a lua parte la slujba de Înviere.