Un bărbat de 36 de ani, din comuna Racova, a fost imediat prins şi reţinut de poliţişti după ce, prin ameninţarea unei angajate de la o agenţie de pariuri sportive din municipiul Bacău, a sustras din seiful acesteia suma de aproximativ 3.600 de lei.

La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o tânără de 24 de ani, angajata unei case de pariuri, despre faptul că o persoană necunoscută, prin ameninţare, a sustras din seiful caseriei suma de aproximativ 3.600 de lei.

La faţa locului s-au deplasat imediat două echipaje de poliţie care, la scurt timp, în urma investigaţiilor specifice desfăşurate, au identificat autorul la aproximativ 500 de metri de locul faptei, un bărbat de 36 de ani, din comuna Racova.

Din cercetări, poliţiştii au constatat că bărbatul a pătruns în sala de jocuri, a blocat uşa de la intrare şi înarmat cu o şurubelniţă şi un levier, prin ameninţarea operatoarei de la caserie, a sustras din seiful agenţiei suma de aproximativ 3.600 de lei, după care a fugit.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: IPJ Bacău; Foto: arhivă