Un tânăr de 20 de ani, din Onești, care și-a spălat mașina la spălătoria Nevila la puține minute după miezul nopții de 31 decembrie spre 1 ianuarie, a avut parte de o surpriză plăcută din partea companiei Nevila. Pentru că a fost primul client al spălătoriei Nevila Self-Service din 2020, compania l-a recompensat cu un premiu în valoare de 500 de lei, constând în 200 de fise pe care le va putea folosi când și cum dorește.

Surpriza de care a avut parte Eduard Bătrânu este cu atât mai mare cu cât Nevila nu a anunțat vreo campanie în acest sens, hotărârea de a oferi acest premiu primului client al spălătoriei din noul an fiind luată pe moment de conducerea companiei, pe 1 ianuarie.

Mulțumesc frumos pentru premiu și buna calitate a serviciilor oferite de dumneavoastră. Cea mai bună spălătorie auto din oraș!”, a spus fericitul câștigător.

Cât privește decizia de a-și spăla mașina imediat după intrarea în noul an, când toată lumea sărbătorea, Eduard a explicat că nu avea chef de petrecere și că în așteptarea unei persoane cu care urma să se vadă la o cafea, a zis că n-ar strica să-și facă frumoasă “partenera” de drumuri.

Eduard nu a fost însă singurul șofer care și-a spălat mașina la spălătoria auto Nevila de Revelion, până la ora 05.00 dimineața peste 30 de mașini primind “botezul” de An Nou.