La începutul lunii octombrie, când nu se vor fi stins ecourile remarcabilei performanțe a echipei naționale feminine de tenis de masă a României, câștigătoare a titlului european, Sala Polivalentă “Nadia Comăneci” din Onești va găzdui ediția inaugurală a turneului “Cupa Stejarul din Borzești”.

“Cupa Stejarul din Borzești” va avea loc pe 7 octombrie, competiția fiind structurată pe 3 categorii:

  • Începători (jucători de tenis de masă care nu au luat parte până acum la competiții oficiale din circuitul național AmaTur)
  • Avansați (jucători de tenis de masă care au mai participat la competiții din circuitul AmaTur, dar nu deținut un număr suficient de puncte pentru a fi înscriși la categoria Elite)
  • Elite (cei mai buni jucători de tenis de masă din țară)

Taxa de participare este de 20 de lei/jucător, la competiție putându-se înscrie oricine – nu există limită de vârstă – dar în limita a 120 de locuri!

Înscrierile participanților se fac online, pe site-ul www.amatur.ro, începând cu data de luni, 25 septembrie.

Vor ajunge sigur la Onești jucători din Comănești, Moinești (centre puternice de tenis de masă) și din multe alte localități din țară.

Turneul este organizat de Club Tong Ping Pong Onești, în parteneriat cu Primăria Onești și AmaTur – cea mai mare comunitate a pasionaților de tenis de masă din țară.

Mai multe societăți importante din Onești vor asigura buna desfășurare a Cupei Stejarul din Borzești: Croco, Nevila, Chimcomplex, Albrau.

Organizatorii doresc ca turneul să fie de cea mai înaltă ținută, fapt pentru care vor fi puse la dispoziție 10 mese profesioniste, iar spațiile de joc vor fi delimitate ca la marile competiții de profil.

Premiile constau în cupe, diplome și echipament sportiv (tricouri, palete de tenis, mingi).