Centralele termice de apartament, care se regăsesc în majoritatea locuințelor din Onești, dar și instalațiile de încălzire aferente trebuie întreținute corespunzător, periodic ele trebuind supuse unor revizii.

Este demonstrat faptul că efectuarea la timp a reviziilor prelungește durata de viață a centralelor și instalațiilor. Dar nu numai atât. O centrală ce funcționează în parametri optimi determină și un consum minim de combustibil (gaze), astfel că eliminăm riscul de a ne trezi cu facturi uriașe la utilități.

Doar în perioada 1 mai – 30 iunie, SC INSTALCAM CONSTRUCT SRL Onești, firmă autorizată ISCIR, are pentru posesorii de centrale o ofertă de nerefuzat: 130 de lei, în loc de 150 de lei – tariful pentru verificarea centralei (cea care se face obligatoriu prin lege o dată la 2 ani), pachetul anual incluzând o revizie a centralei termice, intervenția în maximum 24 de ore în cazul unei defecțiuni, manopera gratuită pentru intervenții și reparații și emiterea autorizării de funcționare conform prevederilor ISCIR.