Un vasluian din satul Călimănești, comuna Puiești, a ajus la spital bătut măr, după un conflict aprins în familie. Bărbatul le-a povestit medicilor că soția, aprigă de fire, a fost cea care l-a lovit, deși rudele acestuia cred altceva, relatează observator.tv.

Bărbatul a fost găsit bătut și beat criță, la primele ore ale dimineții, alături de el fiind și soția acuzată că i-ar fi aplicat corecția, care era chiar mai beată decât el.

Conform vremeanoua.ro, nevasta bărbatului s-ar fi supărat pentru că acesta tânjește după fosta soție, decedată în urmă cu câțiva ani, mai ales atunci când consumă un pahar în plus.

Bărbatul a ajuns la spitalul din Bârlad unde medicii au constatat că acesta a suferit mai multe leziuni, în urma loviturilor primite.

Bărbatul de 43 de ani, din Călimănești, comuna Puiesti, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și toracic, prin agresiune, etilism acut. Este conștient, stabil și agitat, fiind redirecționat pentru investigații neurologice”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Rudele victimei spun că de vină pentru bătaie ar fi și fiul femeii, de 17 ani, provenit dintr-o căsătorie anterioară. El ar fi fost cel care l-ar fi lovit pe tatăl vitreg, însă, pentru a nu-i cauza probleme, femeia a luat asupra ei întreaga responsabilitate.