Marți, 10 martie, începând cu orele 19.30, Cinematograful Capitol” din Onești va găzdui un super concert al trupei Direcția 5.

“Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „POVESTEA NOASTRĂ„.

În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi.” – semnează: Direcția 5.

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco și în rețeaua iabilet.ro/retea, precum și la casieriile de la Cinematograful “Capitol”.

CONCURS

Doi dintre fanii trupei Direcția 5 au ocazia să-și vadă pe viu favoriții participând la concursul nostru, în cadrul căruia punem la bătaie O INVITAȚIE DUBLĂ la concertul de marți, 10 martie.

REGULĂ

Spune-ne într-un comment cu cine vrei să vii la show, dă un like acestei postări ca să ne convingi şi dă un share pentru noroc. Doar trecând prin aceşti trei paşi vei fi înscris în concurs.

Câștigătorul invitației duble va fi desemnat prin tragere la sorți și va fi contactat de reporterii UNU PE TROTUȘ pe Facebook, în privat, pentru a stabili data și ora la care îi va fi înmânată invitația.

CONCURSUL SE ÎNCHEIE DUMINICĂ, 8 MARTIE, LA ORA 12.00.

TRAGEREA LA SORȚI VA AVEA LOC LUNI, 9 MARTIE.