Ștefan Vuza, președintele Chimcomplex Borzești, a fost premiat pentru “Cea mai semnificativă realizare din industria chimică românească” la Gala Premiilor Leaders to Watch organizată de publicația Business Review.

Gala i-a onorat pe cei mai inovatori și dedicați lideri ai României pentru rezultatele companiilor pe care le conduc și care demonstrează rezistența și angajamentul neclintit față de excelență.

Premiul a fost ridicat de către Georgiana Stavarache, Director de Comunicare. Aceasta a vorbit în discursul de mulțumire despre calitățile de lider pe care Ștefan Vuza le imprimă echipei Chimcomplex zi de zi.

„Ștefan Vuza este un exemplu de lider care rămâne pe baricade și insistă până se fac și mai multe lucruri bune pentru România.

Echipa noastră nu știe ce înseamnă „nu se poate” sub conducerea lui și pentru aceasta suntem mândri pentru fiecare premiu pe care îl primește, mai ales că “Toți suntem unul!” – cum spune sloganul nostru intern.

Felicitări Vuza Ștefan și tuturor câștigătorilor care mișcă România în direcția bună și cresc business-ul românesc zi de zi!”, au transmis reprezentanţii Chimcomplex.

Seara a fost marcată și de debutul inițiativei editoriale „Leaders to Watch”, evidențiind realizările semnificative ale liderilor care au influențat profund diverse sectoare din România.

Lista completă a câștigătorilor este disponibilă aici https://business-review.eu/…/the-leaders-to-watch-of… (foto mare: arhivă; foto mic: Chimcomplex)