Stagiunea teatrală oneşteană îşi reia reprezentaţiile la Cinematograful “Capitol”, pe data de 18 februarie 2019, la ora 19.00, cu primul spectacol din acest an, piesa “Căsătorie în 3”.
Este vorba despre o comedie scrisă de Andreas Petrescu, în regia actorului şi profesorului Florin Zamfirescu. Alături de acest corifeu al artei dramatice româneşti, din distribuţie mai fac parte Gabriel Fătu, Cosmin Vîjeu şi Călina Epuran.
Este un spectacol scris în registrul comic, dar care abordează, într-o manieră voit nonşalantă, probleme ce devin din ce în ce mai profunde pe măsură ce spectatorul se opreşte din râs şi meditează asupra lor. Cotropirea actorului de către personaj, iubirea, fidelitatea, semnificaţia gesturilor simple şi, nu în ultimul rând, valoarea relaţiilor pe care le stabilim cu ceilalţi, sunt teme ce ating coarda sensibilă a auditoriului, comedia căpătând, pe alocuri, accente serioase, dulci-amare. Totuşi, nota generală rămâne una optimistă, potenţată de interpretarea plină de farmec şi umor a protagoniştilor. De altfel, însuşi regizorul, Florin Zamfirescu, spunea despre piesă: “Este un spectacol la a cărui montare am învins cu greu dificultatea de a izbucni în râs continuu”.
Biletele se pun în vânzare începând de astăzi, 8 februarie 2019. (sursa: Biblioteca Municipală “Radu Rosetti” Onești)