Sportul Onești a câștigat cu scorul de 8-0 meciul disputat, în deplasare, împotriva celor de la CSM Moinești, nimeni alta decât echipa care completează podiumul Seriei a 2-a a Ligii a 4-a de fotbal Bacău, și pare să fi depășit pasa proastă de la debutul returului.

Pentru echipa fraților Daniel și Costel Munteanu, succesul de la Moinești este primul de la reluarea campionatului, după ce în runda inaugurală a remizat doar, 1-1, cu Voința Oituz, iar miercurea trecută o pană la microbuzul cu care făceau deplasarea i-a împiedicat să mai ajungă în timp util la Dărmănești, pentru jocul cu Uzu.

Tot în etapa a 14-a, liderul la zi al clasamentului Seriei a 2-a, Viitorul Onești, a câștigat la scor de neprezentare meciul din deplasare cu CS Dofteana.

În clasament, primele trei poziții sunt ocupate, în ordine, de Viitorul Onești, Sportul Onești și CSM Moinești, dar este de remarcat startul lansat al Voinței Oituz, cu două victorii și un egal (cu Sportul Onești) în primele trei etape. (foto mare: Facebook / Sportul Onești / arhivă)