(P)

Conducerea Spitalului Municipal “Sf. Ierarh Dr. Luca” Onești a anunțat astăzi redeschiderea unității medicale pentru tratarea pacienților non-COVID, începând cu data de 1 iulie. În acest sens, au fost amenajate circuite separate pentru pacienții COVID-19 și non-COVID.

“Având în vedere perioada extrem de dificilă pe care o parcurgem cu toţii din cauza pandemiei COVID-19, eforturile noastre se canalizează în asigurarea stării de bine a pacienţilor noştri.
Astfel, conducerea spitalului împreună cu tot personalul medical, fac eforturi deosebite pentru a asigura condițiile necesare deschiderii cât mai urgente a spitalului pentru tratarea pacienților non COVID, începând cu data de 1 iulie .
În acest sens au fost amenajate circuite total separate pentru COVID-19 și non-COVID, au fost luate toate măsurile epidemiologice pentru protecţia personalului și a pacienților și s-a înaintat documentația necesară la DSP Bacău pentru obținerea avizelor necesare.
De asemenea, toate persoanele care urmează să fie internate în Spitalul Municipal Oneşti vor fi testate PCR, costurile fiind suportate de către spital.
În cel mai scurt timp, procedura de internare în spital va putea fi consultată pe site-ul nostru şi dată spre informarea pacienţilor prin intermediul medicilor de familie şi a medicilor specialişti.
Vă dorim multă sănătate!”, se arată în comunicatul spitalului din Onești. (foto: arhivă)